Author Topic: Де я відшукав відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.  (Read 109 times)

RenewSet

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Де я відшукав відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.
Не так давно мені трапився веб-сторінку, який я сприйняв за звичайним інформаційним порталом. Його назва — Retro і працює на https://retro.ua/.

Перейшовши на головну, мені відкрився досить неочікуваний перелік рубрик: публікації про місячні фази, норми правопису, поради, коли робити тест на вагітність, календар офіційних вихідних і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Отакий собі вінегрет із корисного!

Я зацікавився, і вирішив погортати сайт. З'ясувалося, що на сайті зібрано чимало корисної інформації на різноманітні життєві теми: починаючи від рекомендацій лікарів до описів звичаїв та граматики. Навіть із назвою "Retro", публікації — це корисні знання, які будуть корисними щодня.

Особливо запам'ятав текст про розділові знаки — дуже доступно пояснюють правила, де легко заплутатися після школи. Також взяв до уваги статтю з календарем свят у 2026 році. Тож можна сказати, що це корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, на якому є відповіді на багато щоденних дилем.