Author Topic: Як я знайшов пояснення до всього в одному місці.  (Read 42 times)

RenewSet

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Як я знайшов пояснення до всього в одному місці.
Нещодавно я випадково натрапив портал, що спочатку виглядав як звичайним інформаційним порталом. Ідеться про портал Retro і розташований на https://retro.ua/.

Відкривши головну сторінку, мені відкрився різноманітний зміст: статті про фази Місяця, поради з розділових знаків, рекомендації щодо визначення вагітності, перелік святкових днів і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Мені стало цікаво, і вирішив погортати сайт. Виявилося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на найрізноманітніші питання: від медичних порад і календарів до описів звичаїв та граматики. Незважаючи на ім'я "Retro", інформація на ньому — це практичні матеріали, яка може стати в пригоді щодня.

Найкраще пригадую публікація про правила використання двокрапки — дуже доступно пояснюють правила, про які з уроків залишилися приблизні знання. Окрім того, занотував публікацію про Поливний понеділок у 2026 році. У результаті, портал став цікавим гібридом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато щоденних дилем.