Author Topic: Для гурманів, хто іноді цікавиться кулінарією, однак не може зрозуміти хаос у кулінарії!  (Read 43 times)

Jayneviesk

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Для гурманів, хто іноді цікавиться кулінарією, однак не може зрозуміти хаос у кулінарії!
Хочу розповісти пригодою, що трапилася зі мене того самого тижня. Моя крихітка захотіла, аби як мама приготувала один особливе до її свята. Ваша героїня, безумовно, почала гортати варіант серед кулінарних блогах і – уявіть!. Витратила цілісних півтора години свого життя, блукаючи із блогу у бік черговий кулінарний портал! Перші ідеї були занадто з багатоетапні, інші варіанти - зі справжніми екзотичними компонентами, решта - із масою реклами. І раптом як же я вспомнила про існування сей чудовий сайт й за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - той самий рецепт! Варіант був настільки так простим, що навіть навіть юна ще дуже молода юна кулінарка спромоглася молодій взяти участь. Як результат ми зробили ніби з журналу солодкий шедевр, і він був визнаний справжнім відкриттям дня народження. І ось вам результат всі мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Де я знайшла цей диво такий собі ідеальний рішення?"
Каталог