Author Topic: Не лише страви: які відкриття зробив на порталі рецептів  (Read 114 times)

KevinMer

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Не лише страви: які відкриття зробив на порталі рецептів
Нещодавно я натрапив незвичайний ресурс про їжу. Це сайт 500 рецептів і працює на https://500receptiv.kr.ua/. Чесно кажучи, спочатку я трохи розгубився, бо розраховував на стандартний сайт із стравами.

Однак ресурс виявився набагато різноманітнішим. Крім численних кулінарних ідей — від простої тушкованої капусти до екзотичних рецептів, як-от Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — тут можна знайти багато корисної інформації на зовсім інші тематики. Зокрема, можна прочитати про контент для проммайданчиків, вибір паперових стаканчиків для бізнесу, боротьбу з городніми шкідниками і статті про улуни та інші напої.

Особисто мене найбільше привабив розділ із рецептами. Дуже сподобалася ідея приготувати овочі з м'ясом і крупою — кулінар чітко аргументує, чому краще запікати, а не тушкувати. Записав собі страву з м'ясом, гарбузом та журавлиною. Загалом, сайт виявився корисним джерелом натхнення не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.